top of page
Oway

Oway

Oway

Oway

Oway

Oway

Oway

Oway

Oway

Oway

O Way

O way staat voor Organic Way. Dit mooie natuurlijke merk is in 1948 opgericht in Bologna in Italië, waar alle grondstoffen worden verbouwt in de omgeving. Zo hebben ze dus hun eigen plantages in Bologna waar medicinale planten en kruiden groeien. Daarnaast gebruiken ze geen chemische bestrijdingsmiddelen op hun plantages waardoor planten sterker worden en kwalitatieve oliën geven. Dit is van belang voor de producten en zorgen voor een krachtige werking. Hoe leuk en interessant is het dat ze hun eigen plantages in Italië gevestigd hebben om hun eigen ingrediënten te verbouwen.

De producten woorden gekenmerkt door het volgende :

  • Bewust gebruiken van ecologische grondstoffen: gerecycleerd papier, aluminium & glas.

  • Niet willen kiezen tussen gezondheid en fashion: green chemistry.

  • Kiezen voor de perfectie van de natuur: bio-dynamische ingrediënten.

  • Kiezen voor een positieve lifestyle: Organic way of life = yoga, dierenwelzijn, sorteren, duurzame energie.

Oway kiest voor een milieubewuste verwerking zonder vervuiling en schadelijke stoffen en maakt daarom geen gebruik van agressieve en toxische stoffen.

De ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong, denk hierbij aan pure en plantaardige oliën, proteïnes, boters en organische klei.

Ze testen geen enkel product op dieren en hebben dan ook als erkenning een certificaat gekregen van Peta Cruelty Free. Puur water is waar ze gebruik van maken om zo de maximale zuiverheid van de formules te garanderen waardoor ze alleen ozonwater hoeven te gebruiken. Ozonwater is gedestilleerd water zonder kalk. Daarnaast hebben ze een samenwerking met internationale netwerken van fairtrade aankoop geactiveerd om de ontwikkeling van de derde wereld te ondersteunen. Oway is verder vrij van parabenen, siliconen, petrolatum, synthetische aroma’s, kunstmatige kleurstoffen en is daarnaast dermatologisch getest + getest op nikkel.

Voor wie is O way? 

Als je gelooft dat onze prachtige planeet het verdient om gered en gerespecteerd te worden en je ervoor kiest om jouw impact te verminderen door middel van verantwoorde aankopen.

 

Als je jezelf wilt ontgiften van chemicaliën vol agressieve, giftige stoffen door producten te kiezen die rijk zijn aan biologische, biodynamische ingrediënten.

 

Als je verleid wilt worden door sublieme mengsels van essentiële oliën, plantaardige eiwitten en voedende boters.

 

Als je glas, kostbaar, puur, oneindig herbruikbaar en recyclebaar verkiest boven vervuilend wegwerp plastic.

 

Als je op zoek bent naar een merk met een menselijk gezicht dat inkoopt via fair trade netwerken en ecologisch duurzame projecten ontwikkelt.

 

Als je zoekt naar kwaliteit, consistentie, transparantie en enthousiasme,

 

Dan is Oway iets voor jou! Welkom in de wereld van duurzame luxe op organische wijze!  

Bonita Cabello zwart.png
bottom of page