urban alchemy

urban alchemy

urban alchemy

urban alchemy

urban alchemy

urban alchemy

urban alchemy

urban alchemy

urban alchemy

urban alchemy

URBAN ALCHEMY

Urban Alchemy staat voor innovatie en passie als het gaat om haartrends en de fundamentele knowhow van technieken en professionele haarproducten. 

Prescription Blonde druppels : Ben jij opzoek naar het perfecte blond? Blijvende koele tinten in plaats van ongewenste gele tinten? Je hebt het hier gevonden! Hiermee kan je jouw favoriete haarverzorgingsproducten omtoveren naar jouw persoonlijke haarproduct op maat. Het product kan worden gemengd met shampoo, maskers, conditioner of leave-in-creams.

 

Signature Cleanse : bevat de perfecte dieptereiniging die nodig is om je haar grondig schoon te houden/maken. Op basis van vitamine C en met zijn pH-gecorrigeerde pH-waarde van 4,5 tot 5 en het hoge vitamine C-gehalte, verwijdert het effectief siliconen- of mineraalresiduen uit je haar. Het laat de klant achter met mooi, schoon haar, en de kapper kan beginnen met het goed te stylen! Siliconenafzettingen in je haar zijn het resultaat van het dagelijkse gebruik van commerciële shampoos en te hard douchewater, en ze voorkomen dat de haarverzorgingsbehandelingen effectief werken. Metalen afzettingen zoals koper, ijzer, kalk, calcium en magnesium, die ontstaan door oude waterleidingen drogen je haar uit en veranderen vaak van kleur, waardoor je haar er dof uitziet. 

Dankzij het hoge vitamine C-gehalte, versnelt de Signature cleanse de haargroei en versterkt tegelijkertijd de haarstructuur.

Ideaal voor ieder haartype maar ook zeker voor krullen voor een final wash en om alle build-up uit het haar te halen! 

Bonita Cabello zwart.png