top of page

Head Spa Treatments

 

Laat jezelf optimaal verwennen met onze Head Spa Treatments. Deze behandelingen zijn goed voor je hoofdhuid, je haar maar ook voor je algehele welzijn. 

We leggen je in de watten met een heerlijke hoofdhuidmassage en een moment van rust. 

We hebben massage stoelen bij onze wastafels waar je heerlijk in kunt liggen zodat de beentjes even omhoog kunnen in het drukke leven van nu. 

We bieden verschillende behandelingen aan, waaronder ook de Treatment van de maand. Dit houd in dat we er 1 iedere maand uitlichten voor een speciale prijs.  

  • Healty Scalp Scrub                 
  • Indiaase Hoofdhuid massage
  • Healing Scalp Oil                    
  • Signature cleanse treatment

De perfecte dieptereiniging op basis van vitamine C. Met zijn lage pH-waarde en hoge vitamine C-gehalte verwijderd het het effectief siliconen- of mineraalresiduen uit je haar. En dat is nog niet alles: dankzij het hoge vitamine C-gehalte, versnelt de haargroei en versterkt tegelijkertijd de haarstructuur.
Het resultaat : mooi & schoon haar. 

 

  • Micro mist 

Ultieme behandeling voor mensen die last hebben van droog pluizig haar. De Micromist behandelt beschadigd haar effectiever dan andere steamers door gebruik te maken van ultrasone trillingen om een ​​enorme hoeveelheid microscopisch kleine waterdeeltjes uit te stoten, die diep in de haarzakjes doordringen. Dit creëert een ontspanning, terwijl het tegelijkertijd een effectieve behandeling biedt voor haar dat is beschadigd. Na de behandeling wordt er verkoelende lucht geblazen om de fixatie van de behandelingsmiddelen aan de haarzakjes te versterken.

Bonita Cabello zwart.png
bottom of page